HTML

Friss topikok

Bikicsunáj - égesd magad, szeret a nép

Linkblog

Archívum

Chicken Factory - X Factor

2010.05.09. 00:01 VindictaChan

 

 

Röviden:

Bájos kis emberünk megérkezik, elmeséli, hogy a "Csirke Gyár"-ban dolgozik. Reakció: "Good." ennél több nem is kell, köszönjük Simon(igen ő az akitől Friderikusz "meglepően szókimondó" karakterét koppintották, de ebbe most nem megyünk bele részletesebben).

A számok magukért beszélnek, hamis hang az nincs, mégis csak egy karaoke sztár a csávó. Első száma Bee Gees - Tragedy (szerény véleményem szerint nem hangzik szarabbul az eredetinél), muzikális orgazmusunk elérése érdekében meghallgathatjuk kedvencét: Aqua - Barbie Girl-t az arckifejezés priceless, egészen Family Guy-os a hangulat, látszik, hogy átérzi a számot, de a szemét zsűri mindezt nem tudja értékelni.

Megkapja Simontól(mint minden második "énekes"), hogy ez volt a legszarabb dolog, amit életében hallott... köszi, szia, ennyi.

A jó Bikicsunájer nem átkoz meg senkit. Mosolyog, megköszöni, és vidáman megy vissza a "Csirke Gyárba". Persze neki biztosan van otthon mosógépe!

Szólj hozzá!

Címkék: megasztár simon barbie angol girl aqua karaoke bee gees tragedy x factor cowell bikicsunáj csirkegyár

A bejegyzés trackback címe:

https://bikicsunaj.blog.hu/api/trackback/id/tr441985011

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása